sac-acicidan-sonra-boya-ne-zaman-yapilir
  1. İçerikler
  2. Güzellik & Bakım
  3. Saç Açıcıdan Sonra Boya Ne Zaman Yapılır?

Saç Açıcıdan Sonra Boya Ne Zaman Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saç açıcıdan sonra boya ne zaman yapılır? şu an gündemle olan sorunlardan biridir. Dünyanın yeni trendi olan saç açıcı boya, birçok ünlü de dahil olmak üzere herkesin bu renkten gitmesini sağladı. Son zamanlarda ortaya çıkan bu trendi gerçekleştirmek isteyenler için iki farklı yol var.

Saç açıcı boyayla yapabileceğiniz ilk şey saç açıcı boyanın rengini kullanarak doğal görünümlü parlayan saçlar elde etmek. Bu boyayla rahatlıkla evde kendi kendinize uygulama yapabilirsiniz ve uygulamadan sonraki görüntüye baktığınızda asla pişman olmayacaksınız.

Saç açıcı ürünleri kullandıktan sonra Güneşin etkisiyle saçlar sertleşebilir, taranması ve boyanması zorlaşabilir. Bu nedenle saçlar için nemlendirici ürünler de tercih edilebilir. Saçlar uygun şekilde bakıldığı takdirde saçların rengi de  silinmeyecek ve saçlarınızın yapısı yumuşacık bir hale gelecektir.

Saç açıcıdan sonra saç boyası kullanılabilir ve bir probleme neden olmaz. Ancak saçın yıpranmaması, yanmaması için saçınızı açıcı ile açtıktan sonra 2-3 hafta bekleyip saçınızı boyamanız önerilir. Böylelikle saçınızı açıcı ile açtıktan 15-20 dakika sonra saçınızı yıkayabilirsiniz.

Saçlarımız günümüzde özel bir şekilde ilgilenilmeyi gerektiren bir hâl almış durumda. Saçlarımızın sağlıklı olması, daima iyi bir görünüm sunabilmesi ve her zaman da kendini beğenmemize yarayan özelliklerini koruması için mutlaka bakımlar yapmalıyız. Saç açma konusunda ise farklı seçenekler söz konusudur. Saç açma işlemini evde de gerçekleştirebiliriz. Bunun için evde saç açma kremi, saç açma jeli veya doğal saç açma maskeleri uygulanabilir. Saça kaliteli bir boya uygulamasından sonra, saçlar daha parlak ve daha canlı bir hâl alabilir.

Saç Açıcı ve Boya Yan Etkileri Neler Olur?

Saç açıcı ve boya gibi ürünler bazı yan etkilere sahiptir. Bunlar sizin sahip olduğunuz bir alerji veya sağlık problemiyle ilgili olabilir. Bu ürünler bunların yanı sıra üzerlerinde bazı uyarı mesajları bulundurur.

Bu ürünler, belirli kişilerde cilt tahrişine neden olabilecek bileşenler içerir ve ilk önce eşlik eden talimatlara göre bir ön test yapılmalıdır. Bu ürün kirpikleri veya kaşları boyamak için kullanılmamalıdır. Bu gibi durumlarda kullanılırsa kişide körlüğe neden olabilir. Ayrıca bu ürünler belirli kişilerde cilt tahrişine neden olabilecek bileşenler içerir ve ilk önce eşlik eden talimatlara göre bir ön test yapılmalıdır.

Saç rengimin çıkacağını nasıl bileceğim? Saçınızın renginin değişmesinin ardından sonucu iki şey belirler: doğal saç renginiz ve yeni saç renginiz. İlk olarak, doğal saç renginize ve sonraki saç renginize bakın. Saç rengi sonuçları doğal saç renginize ve durumunuza bağlı olarak değişeceğinden, bu yalnızca bir rehber olarak kullanılabilir.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Blog bültenine kayıt olarak en yeni içeriklerden ilk sen haberdar olabilirsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kadın Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!