cc-krem-nedir-en-iyi-cc-krem-urunleri
  1. İçerikler
  2. Güzellik & Bakım
  3. CC Krem Nedir? En İyi CC Krem Ürünleri

CC Krem Nedir? En İyi CC Krem Ürünleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söz konusu güzel ve çekici bir görünüm yaratmak olunca akla ile olarak makyaj malzemeleri gelmektedir. Özellikle de porselen gibi bir cilde sahip olmak bütün kadınların hayali. Bunun için ise sadece fondötenler değil hem aynı etkiye sahip hem de daha çok özellikleri bulunan kremlerde oldukça sık kullanılıyor. Bunlardan birside CC kremlerdir. Peki CC krem nedir?

BB (Blemish Balm) kremler, CC (Color Correction ) kremler, DD ( Daily Defense ) hatta EE ( Extra Exfoliation ) ve PP ( Pink Perfect ) kremler gibi pek çok seçenek de mevcut. Artık birçok farklı özelliğe sahip, farklı cilt tiplerine ve problemlerine yönelik birçok kapatıcı krem bulunuyor.

Bu yazımızda en çok tercih edilen kremlerden biri olan CC kremler, faydaları ve en iyi CC krem ürünleri hangileridir soruları hakkında bilgiler paylaşacağız.

CC Krem Nedir?

CC kremler genellikle BB kremler ile oldukça sık karıştırılsa da aslında aralarında bazı farklar bulunuyor. En çok tercih edilen kremlerde ilk sırada yer alan BB kremler ya da uzun hali ile Blemish Balm kusur kapatıcı anlamına geliyor. Hafif fondöten etkisi ile kapatıcı özelliği de bulunuyor. CC yani Color Correction kremler ise adından da anlaşılacağı üzere yüzde bulun renk eşitsizliklerini giderici kremler olarak kullanılıyor.

CC kremler cilt lekeleri bulunan ya da yüzünde kızarıklar olanlar için cildin renk tonunu eşitlemeye ve dengelemeye yardımcı oluyor. Bunu zengin içeriğinde yer alan ışığı yansıtan pigmentler sayesinde sağlıyor. Sadece cilt lekeleri ve kızarıklarda değil, yorgun görünüme aydınlık bir etki vermekte de oldukça başarılı.

CC Kremin Faydaları Nelerdir?

cc-krem-nedir-en-iyi-cc-krem-urunleri-1

CC krem cildinizdeki renk eşitlemesini ve dengelemesini sağlarken aynı zamanda cildinizin daha sağlıklı görünmesini sağlayacak birçok faydaya sahiptir. İşte o faydalardan bazıları;

  • Her cilt tipine uygun CC kremler, hafif yapıları ile bu tarz kremler bulmakta zorlanan yağlı ve karma cilt yapıları içinde oldukça ideal. Ayrıca hafif yapısı günlük kullanım içinde uygun.
  • CC kremler cilt tonunuzu eşitlerken SPF içeriği sahip olanları kullandığınızda aynı zamanda cildinizi zararlı güneş ışınlarından da korur. Ayrıca yeni güneş lekelerinin de önüne geçmiş olursunuz.
  • Zengin besleyici içeriğe sahip olan CC kremleri kullanan çoğu kadın cildinde bulunan kızarıkların, lekelerin azaldığını gözlemlediklerini söylüyorlar.

Eğer cildinizdeki lekelerden, ton farklılıklarından şikayetçiyseniz, pratik kullanımlı, hafif bir krem arıyorsanız CC kremler sizin için en uygun kremlerden biri olacaktır.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Blog bültenine kayıt olarak en yeni içeriklerden ilk sen haberdar olabilirsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kadın Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!