yagutshine-losyon-ne-ise-yarar-ve-faydalari-nelerdir
  1. İçerikler
  2. Sağlık
  3. Yagutshine Losyon Ne İşe Yarar ve Faydaları Nelerdir?

Yagutshine Losyon Ne İşe Yarar ve Faydaları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yagutshine Deniz ve Havuz Suyuna Karşı Saç Koruma Losyonu yaz aylarında saçlar üzerinde biriken olumsuz etkilerden korunmak için formülize edilmiştir. Deniz suyundaki kimyasallar, tuz ve bazı zararlı mineraller ile havuz suyunda yer alan klor ve temizlik kimyasallarından saçları korumaya yardımcı olur. Saçlarınızın daha canlı görünmesi, kolay taranması, parlak, güçlü ve sağlıklı kalabilmesi için tavsiye edilir. Losyon formundadır ve 250 ML olarak satılır. Kuaför salonlarında ve popüler internet sitelerinde kolayca bulunabilir.

Deniz ve Havuz Suyunun Saçlara Zararları

Deniz ve havuz suyu, yaz aylarında saçlarımızı olumsuz etkileyen faktörler arasındadır. Deniz suyu, tuzlu yapısıyla saçların doğal nemini ve yağlarını emer, bu da saçların kurumasına ve matlaşmasına neden olur. Ayrıca, deniz suyu saç tellerini zayıflatır ve kırılmalarına yol açabilir. Öte yandan, klorlu havuz suyu da saçlara zarar verebilir. Klor, saçların doğal yağlarını çeker ve saç tellerini kurutur. Renkli saçlarda ise klor, saç renginin solmasına neden olabilir. Hem deniz suyu hem de klorlu havuz suyu, saç derisinde kuruluk, kaşıntı ve tahrişe yol açabilir. Bu nedenlerle, deniz ve havuz suyunun saçlara zarar verdiğini ve korunma önlemlerinin alınması gerektiğini unutmamalıyız.

Yagutshine Nasıl Kullanılır?

Yagutshine saç koruma losyonu deniz yada havuza girmeden yaklaşık 20 dakika önce uygulanabilir. Yagutshine losyonu avcunuza saç uzunluğunuza ve yoğunluğuna uygun olacak şekilde yeterli miktarda sıkın, saç diplerine değdirmeden saç uçlarına doğru losyonu saçlarınıza yedirin. Daha sonra bir tarak yardımıyla saçınızı tarayın ve sürenin dolmasını bekleyin. Yaklaşık 20 dakika sonra havuza veya deniz suyuna girebilirsiniz. Sudan çıktıktan sonra temiz su ile durulamanız önerilir. Bu işlemi deniz ya da havuza girmeden önce her defasında tekrarlayın.

Yagutshine Saç Losyonu Fiyatı

Yagutshine fiyat-performans odaklı bir üründür. Tavsiye edilen satış fiyatı 259 liradır. Kampanya dönemlerinde ve satıcı insiyatifi ile farklı fiyatlara satılabilir. Yagutshine deniz ve havuz koruma losyonuna internet üzerinden ve kuaför salonları ve bazı güzellik merkezlerinden ulaşabilirsiniz.

Deniz ve havuz suyunun saçlara olan zararlarını en aza indirmek için bu ürünü kullanabilirsiniz.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Blog bültenine kayıt olarak en yeni içeriklerden ilk sen haberdar olabilirsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kadın Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!