featured
  1. İçerikler
  2. Moda
  3. Stil Sahibi Bir Kadın Olmak İçin 4 Basit İpucu

Stil Sahibi Bir Kadın Olmak İçin 4 Basit İpucu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stil sahibi olunması için trendleri ve modayı takip ederek görünüşüyle farklı olarak beğenilen ve modaya göre de bu stilin iyi bir şekilde uydurulması gerekir. Fakat bu stil kabul görmüş pek çok sınırın dışına çıkmaması da gerekiyor. Böylece kendi stilinizi yapayım derken birçok şeyi eksi ya da fazla yaparak ortaya kötü bir durum çıkaranların sayısı oldukça fazladır ama belirli sınırlar içerisinde kalındığı süre zarfında klasik ya da orijinal bir stil sahibi olmak çok zor olmamaktadır. Öyleyse stil sahibi bir kadın olmak için 4 basit ipucu nedir? Açıklayalım.

Moda İçin Planlı Olun

Moda için planın ve programın olması çok önemlidir. Acele etmeniz gerektiği vakit ve acil durumlar içerisinde mutlaka ne yapacağınızı bilmeniz gerekir. Hazırlıksız yakalanmanız stil sahibi olmanız için önünüze taşlar konulması gibi etki edecektir. Kesinlikle aklınızda belli başlı özel ve acil durumlar adına planlar her zaman bulunmalıdır.

Diğer Stilist Kadınları Takip Edin

Bilinen ve iyi olan stilist kadınları mutlaka takip edin.

  • İnternet üzerinden.
  • Sosyal medyadan.
  • Çeşitli sitelerden.

Tarzını gösteren ve iyi giyinen kadınları takip ederek nerede ne yapılması gerektiğini öğrenebilirsiniz. Daha sonra bu bilgilerle üstünüze kendi bilgilerinizi ekleyerek daha farklı ve şık bir moda stili havası ortaya çıkarabilirsiniz.

Doğru Şekilde Makyaj Yapılmalı

Kırmızı ruj stilde çok önemlidir. Makyajla birlikte stil sahibi olunmayacağını düşünüyorsanız bu konuda yanılıyorsunuz demektir. Burada ön plana çıkan kırmızı renkli rujdur. Kırmızı ruj rengi sayesinde;

  • Hafifçe ışıldayan.
  • Yumuşacık görünen dudaklar.
  • İddialı görünüm

Şansını stiliniz de hissedeceksiniz. Bu rengin size yakışmadığını asla düşünmeyin. Her cilde uygun tonu olan bu rujlar içerisinde sizlere göre tonlar da barındırıyor..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Blog bültenine kayıt olarak en yeni içeriklerden ilk sen haberdar olabilirsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kadın Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!