featured
  1. İçerikler
  2. Moda
  3. Çalışan Kadınlar İçin Pratik Stil Önerileri

Çalışan Kadınlar İçin Pratik Stil Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her kadın güzel görünmek ister. İlk önce eşine, çevresindekilere, yakın arkadaşlarına, daha sonra da etrafında ki kişilere, yabancılara Ve kadınlar güzel görünebilmek için her şeyi yaparlar ve her yolu denerler. Makyaj, şık ve gösterişli kıyafetler, farklı saç stilleri, takılar, aksesuarlar bu yöntemlerden en çok bilinen ve tercih edilenlerden sadece birkaçı. Fakat bütün bunlar çalışan ya da aktif iş hayatında olan kadınlar için biraz daha zorlayıcı etkenler. Çünkü çalışan kadınlar genelde zaman problemleri olduğu için, bazen istedikleri şekilde hazırlanamama durumu olabiliyor. Peki, çalışan kadınların kendilerine özgü bir stili olamaz mı, elbette olur. Bir kadın çalışıyor olsa bile, kendine özgü bir moda anlayışı, kendine özgü bir tarzı ve stili olur. Peki, bunun için ne yapmak gerekiyor, çalışan kadınlar kendilerine nasıl stil yaratabilir? İşte Çalışan Kadınlar İçin Pratik Stil Önerileri

1) Etek mi Pantolon mu Giyeceğinize Karar Verin

İyi bir stil oluşturmanın altın kuralı, yani en önemli tarafı alttan başlamaktır. Başka bir deyişle, etek mi pantolon mu giyileceğine karar vermekle başlamak gerekir. Örneğin; basit bir casual pantolon ya da keten pantolon hızlı giyinebilmek için her zaman avantaj sağlar.

O an ki durumunuza göre, canlı ya da koyu renk tonlarında bir pantolon sizin çok daha hızlı şekilde hazırlanıp evden çıkmanıza yardımcı olabilir. Etek seçiminizi ve üzerine kombinleyeceğiniz bluzu ise daha bol bir vakitte gözden geçirin.

2) Pratik Çözüm Tunikler

Eğer zamanınız kısıtlı ise ve hızlı bir şekilde hazırlanıp evden çıkmanız gerekiyorsa, bunun için en ideal seçimler tunikler olmalıdır. Çünkü her şeyden önce rahat hareket edebilmenizi sağlayacak en önemli parçalardan birisidir. Fakat iş ortamında gereğinden fazla renkli ve abartılı tunikler biraz göz yorabilir ya da problem yaratabilir. Ancak sade ve gösterişsiz tunikler iş ortamında da rahatlıkla kullanılabilir.

3) Uzun Tişörtlerinizi Elbise Yapın

Etek kısmı bacağınıza yada dizinize kadar uzanan tişörtlerinizi, elbise yaparak değerlendirebilir böylece yeni bir kıyafete kavuşmuş olursunuz. Ayrıca alışveriş yaparken üzerinizde kötü durmayan bir tişörtün birkaç beden büyük olanını tercih edebilir böylece iki farklı şekilde kullanabilirsiniz.

4) Tişört ve Gömlek Kombini Sadece Erkekler İçin Değildir

Tişört ve gömlek kombinasyonu sadece erkeklere özgü bir kombinasyon değildir. Birbiriyle uyumlu ya da zıt renklerde olsa bile kötü görünmeyen bir kombin bayanlarda da gayet güzel ve şık durabilir.

5) Gösterişli Yakalar Aksesuar Yerine Geçer

Zamanınız kısıtlıyken bir de elbise ya da gömlek yakası işkence gibi gelebilir. Bu nedenle gösterişli yakalar gayet güzel bir aksesuar görevi görebilir bazen.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Blog bültenine kayıt olarak en yeni içeriklerden ilk sen haberdar olabilirsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kadın Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!