lili-app-nedir-lili-app-apk-indir
  1. İçerikler
  2. Teknoloji
  3. Lili App Nedir? Lili App Apk İndir

Lili App Nedir? Lili App Apk İndir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lili ugulamasını merak ediyor ve Lili indirmek mi istiyorsun? Lili app, Postegro’nun üreticileri ve geliştirici ekip tarafından üretilerek piyasa sürülmüş olan bir instagram stalk uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Bilindiği gibi daha önce Postegro tarafından stalk yapılıyordu. Ancak Google Play Store‘den kaldırılan bu uygulamanın yerini Lili aldı.

Lili App Apk Nasıl İndirilir?

Lili App apk kendi sitesi üzerinden yayınlanmıştır. İndirmek için aşağıda ki linke tıklayarak indirme yapabilirsiniz.

Lili Ne İşe Yarar?

Lili instagram için geliştirilmiş bir takip programıdır. Yani kısaca instagram da stalk etmek istediğiniz kişilerin profillerine gizlice bakmanızı, onları takip etmenizi sağlar.

Lili birçok kullanıcının verilerini kullanarak size takip etmek istediğiniz kişinin bilgilerini sunarak takip ve stalk etmenizi sağlar.

Lili Nasıl Kullanılır?

Lili kullanım mantığı çok basittir. Google Play veya farklı bir kaynaktan Lili apk indirdikten sonra sisteme üye olarak giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra 50+ takipçisi olan hesaplar için arama kısmı çıkacak, arama kısmına hedef instagram kullanıcı adını yazın ve stalk yapmaya başlayın.

Lili Ücretsiz mi?

Lili kullanan üyeler için 4’e kadar profile ücretsiz şekilde bakabilirsiniz. Ancak 4 profilin üzerine çıktığınız taktirde ücretli sürüme geçmeniz gerekmektedir. Ücretsiz sürümde reklamlar görünürken, ücretli sürümde reklamları da kaldırmış oluyorsunuz.

lili-app-nedir-lili-app-apk-indir-1

Lili Ne Kadar Güvenilir?

Lili kullanıcı dataları ile işlem yaptığı için sizin hesabınızda yer alan bütün dataları toplamaktadır. Bu yüzden, sizden habersiz giriş bilgilerinizi ve şifrelerinizi kullanıyor olabilir. Bu işlemi yaparken yedek bir hesap açıp 50 takipçiye ulaştıktan sonra kullanım yapabilirsiniz.

Lili İphone

Lili şuan sadece android sürümler için kullanıma sunulmuştur. Uygulama geliştiricileri yakın zaman iphone için ios sürümünü yayınlayacaklarını açıkladılar ancak yakın zamanda bir çıkış tarihi paylaşmadılar.

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Blog bültenine kayıt olarak en yeni içeriklerden ilk sen haberdar olabilirsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kadın Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!