fenistil-jel-ne-ise-yarar-ve-faydalari-nelerdir

Fenistil Jel Ne İşe Yarar ve Faydaları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun yıllardır eczanelerde satışı sürmekte olan Fenistil Jel sigortalı ve sigortasız olarak eczanelerde satışı bulunan bir jeldir. Fenistil hakkında merak edilen birçok detaya bu içerikte ulaşabilirsiniz. Nasıl kullanılır, fiyatı ne kadardır, kullanım şekli nedir ve nasıl kullanılır gibi sorulara cevap bulmak için okumaya devam edin.

Fenistil Jel Ne İşe Yarar?

Fenistil jel ne işe yararDimentinden maleat etken maddesi bulunan, alerjik hastalıkların tedavisinde kullanılmak üzere doktorlar tarafından reçete edilmektedir. Eczanelerde satışı bulunan bu jel arı sokmaları, böcekler ısırıkları, sinek ısırıkları, yüzeysel kısmi hafif yanıklar, güneş yanıkları, cilt hastalıkları nedeniyle meydana gelen kaşıntılar ve ayrıca kurdeşen gibi hastalıkları tedavi etmek amacıyla kullanılmaktadır.  Tedavi bölgesine uygulamaya başladığınızda etkisini kısa sürede gösteren bu jel Türkiye’de en çok satılan jeller arasında yer almaktadır.

Benzer İçerikler
ovadril-losyon-ne-ise-yarar-ve-faydalari-nelerdir
Ovadril Losyon Ne İşe Yarar ve Faydaları Nelerdir?
imex-sivilce-kremi-nedir-imex-sivilce-kremi-ne-ise-yarar
İmex Sivilce Kremi Nedir? İmex Sivilce Kremi Ne İşe Yarar?
madecassol-krem-ne-ise-yarar-ve-faydalari-nelerdir
Madecassol Krem Ne İşe Yarar ve Faydaları Nelerdir?

Fenistil 30 gramlık alüminyum tüplerde eczaneler tarafından satılmaktadır. Bu jeli mutlaka ve yalnızca doktorunuz tarafından reçete edildiğinde kullanın. Güneş yanıkları ve diğer yanık problemlerini ortadan kaldıran bu krem birçok problemi çözmek üzere reçete edilir. Eğer bu kreme ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka önce uzman bir doktor tarafından muayene edilmeniz gerekmektedir.

Fenistil Jel Nasıl Kullanılır?

fenistil-jel-ne-ise-yarar-ve-faydalari-nelerdir-1

Uzman bir doktor tarafından önerilen kullanım şekli ile kullanılması gerekmektedir. Ancak yine de bilgi vermek gerekirse gün içerisinde 2 veya 4 defa kullanım gerçekleştirilebilir.  Bir hafta süreyle düzenli bir şekilde uygulanması gereken Fenistil etkisini düzenli kullanımdan sonra gösterir. Kullanmadan önce lütfen kullanım alanının hijyenik ve temiz olmasına özen gösterin.

Fenistil Jel Fiyatı Ne Kadar?

Fiyatı oldukça uygun olan Fenistil Jel fiyatı 43 TL’dir. Yerli bir üretim olan jeli hem eczanelerden satın alabilirsiniz, hemde internet üzerinden satışı mümkündür.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Blog bültenine kayıt olarak en yeni içeriklerden ilk sen haberdar olabilirsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kadın Blog ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!